Як комунікувати про безбар’єрність?

Дата: 15.02.2024 11:37
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Як комунікувати про безбар’єрність? 👇🏼

Через людину 👤 Розкриваючи, що саме вона отримає від змін, яким чином це покращить її життя, які нові можливості надасть.

Саме такий підхід пропонується Комунікаційною стратегією Національної стратегії безбар’єрності, яка реалізується у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська.

Утім, за останні майже два роки повномасштабної війни і сама людина, і її потреби, і цінності змінилися. Тож має змінитися і підхід до комунікації 📢

👉🏼 Відтепер це питання у фокусі уваги Експертної ради з комунікацій безбарʼєрності, створеної Міністерство культури та інформаційної політики України.

До її складу увійшли представники Офіс Президента України, фахівці з публічних комунікацій зі сфери медіа та бізнесу, в тому числі учасники спільноти «Бізнес без бар'єрів», міжнародних і громадських організацій, зокрема й голова ГО Безбар'єрність Оксана Збітнєва.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь