До уваги керівників аграрних підприємств!

Дата: 15.02.2024 11:55
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

До уваги керівників аграрних підприємств!

В умовах сьогоднішньої складної фінансової ситуації в країні та вкрай тяжких обставин, з якими стикнувся бізнес, дуже важливо користуватися актуальними та доступними фінансовими інструментами для вирішення нагальних завдань.

Особливої уваги потребують сільгоспвиробники, адже саме цей сектор є одним із найголовніших рушіїв економіки, зокрема Одеського регіону. У звязку з цим пропонуємо розглянути пропозицію ТОВ “ТЕкОМ-Лызинг”, яке займається передачею у фінансовий лізинг спеціальної, будівельної, портової техніки, транспорту і спецтехніки, а також техніку сільськогосподарського признечення.

Посилання на презентацію ТОВ “ТЕКОМ-Лізинг” - https://drive.google.com/file/d/1p4Jz2dRL8G7V1lNkIVy1VxCkNWHjvi5k/view?usp=sharing 

Зинг на сьогоднішній день є гнучким інструментом фінансування проєктів поряд з кредитними програмами та може стати вигідним альтернативним механізмом.

Враховуючи викладене, пропонуємо розглянути презентацію зазначеної компанії.

У разі зацікавленості у співпраці або виникнення питань, просимо звертатися на електронну пошту Інстиційного офісу установи “Агенція регіонального розвитку Одеської області”: investoffice.odrda@gmail.com. Контактна особа - Анна Денісова, консультат Інвестиційного офісу Агенції, телефон +380 98 552 67 28.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь