Діяльність IT-компанії SoftServe Ukraine

Дата: 16.02.2024 13:01
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

IT-компанія SoftServe Ukraine «прийшла» у спільноту «Бізнес без бар’єрів» торік у грудні, але з уже працюючими кейсами, які спрямовані на безбар’єрність та повагу до різноманіття.

Так, раніше на Дія.Бізнес ми розповідали, як SoftServe втілює один із принципів безбар’єрності – «нічого для нас без нас». Це кейс про роботу команди, яка тестує вебсайти та застосунки на доступність, і де більшість працівників мають порушення зору (читати тут – https://bit.ly/4bys0Uv).

А ще SoftServe 👇🏼

👱🏻‍♀️ створює рівні кар'єрні можливості – понад 36% працівників складають жінки (і цей показник зростає на 1% щороку);

🏢 має безбар'єрність як базову вимогу щодо усіх нових офісів (у SoftServe близько 40 офісів, де працюють команди по всьому світу – від України до США, від Мексики до ОАЕ та Сінгапуру, і вже понад 60% з них є повністю доступними);

💻 ділиться багаторічною експертизою в ІТ та створює безкоштовні навчальні можливості для всіх, хто хоче знайти себе у цій сфері.

Після повномасштабного вторгнення SoftServe розширила проєкти соціальної відповідальності, детальніше про які розповідає у розділі «Бізнес без бар'єрів» на «Дія. Бізнес» 📲 https://bit.ly/3UDTQZi

Заходьте, щоб дізнатися, як матеріалізувати безбар'єрність у послугах та сервісах, втілити її у просторах, і чому це завжди win-win стратегія.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об'єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь