Реінтеграція ветеранів у робоче середовище

Дата: 20.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

💬 «Формула української стійкості проста і складна водночас: це непохитні цінності, соціальні зв’язки і теплі стосунки – взаємовідносини, у які нам варто інвестувати, і бізнесу зокрема», – зазначила Оксана Збітнєва, голова ГО Безбар'єрність, керівниця Координаційний центр КМУ / Mental Health UA.

Завдяки лідерству першої леді Олена Зеленська тема ментального здоров’я, яка десятиліттями була стигматизована, стає видимою, і напередодні вона звучала в контексті впровадження у корпоративну культуру компаній.

ℹ️ Так, American Chamber of Commerce in Ukraine (Американська торговельна палата в Україні) ініціювала діалог між державою та бізнесом, мета якого – об’єднати зусилля для гідної зустрічі наших захисників і захисниць вдома, їх комфортного повернення на робочі місця – https://bit.ly/3wksiOK

«Куди спрямовувати фокус? На ресурс працівників, який добре нарощується у масштабованих навчаннях, комплексні програми реінтеграції ветеранів та ветеранок, бо це і про безбар'єрне працевлаштування, і про облаштування робочого місця, і про створення послуг, які будуть доступні усім», – додала Оксана Збітнєва.

За її словами, своїм досвідом як масштабованих навчань, так і впровадження ветеранських корпоративних політик готова ділитися спільнота «Бізнес без бар'єрів» – вона об'єднує 25 компаній, що є роботодавцями для майже мільйона людей по всій Україні.

Ознайомитися із кейсами спільноти можна на Дія.Бізнес у розділі «Бізнес без бар'єрів» 📲 https://business.diia.gov.ua/business-without-barriers

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree #бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь