Відкрите серце та емпатія

Дата: 25.02.2024 16:25
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

Відкрите серце та емпатія ❤️

Це те, із чого мають проростати 🌱 будь-які рішення, якщо їхня ціль – створення суспільства рівних можливостей. І йдеться не лише про особистісну взаємодію, а й про відносини на рівні «людина – держава», «людина – роботодавець».

👥 Запрошували в гості на тренінг спільноту «Бізнес без бар’єрів» – представників 25 компаній, які є роботодавцями для майже мільйона людей по всій Україні. Тих, з ким у спільнодії намагаємося зрушити суспільні трансформації.

Що насправді є трансформаціями та як генерувати дійсно ефективні рішення – дякуємо за занурення в основи Теорії U Олександру Філоненку, українському філософу, православному теологу, публічному інтелектуалу.

І знаєте що ❓ Що відкрите серце та емпатія – це (✨ чарівний інгредієнт) одна із обов’язкових зупинок на шляху до таких рішень.

Тож, плекаємо в людині людяне, і починаємо з себе 🫶🏻

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь