🇺🇦 Поділитися історією, вшанувати пам'ять, і згадати ті куточки, які завжди залишаються в серці - саме ці моменти надають нашій спільноті силу та зміцнюють нашу єдність

Дата: 26.02.2024 20:04
Кількість переглядів: 21

🇺🇦 Поділитися історією, вшанувати пам'ять, і згадати ті куточки, які завжди залишаються в серці - саме ці моменти надають нашій спільноті силу та зміцнюють нашу єдність.

До десятої річниці анексії українського Криму, у Петрівському будинку культури,  працівники філій КЗ "ЦКДТ" зібралися разом, щоб провести тематичний захід у формі захопливої гри "Що? Де? Коли?". Особливою була можливість згадати ті чарівні куточки нашого рідного півострову, які завжди привертали увагу своєю красою та величчю.

Під час заходу наші працівники культури не лише відтворили картини минулого, а й дізналися багато нового та цікавого про історію та культуру Криму. Це було надзвичайно пізнавально та водночас вражаюче.

Нехай кожен з нас пам'ятає про те, що Крим є невід'ємною частиною України, і наша мета - продовжувати підтримувати її незалежність та пам'ять про її культурне багатство.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь