Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Заходи до Дня народження Тараса Шевченка

Дата: 09.03.2024 15:07
Кількість переглядів: 34

210 років від дня народження великого українського поета, художника і мислителя Тараса Григоровича Шевченка відзначено 9 березня 2024 року у Вигодянській громаді. У цей день представники сільської ради та працівники філій КЗ "ЦКДТ" віддали належне шану видатній постаті, вшанувавши його пам'ять урочистим заходом біля пам'ятника у с. Вигода.

За підтримки місцевих органів влади та спільно з колективами інших філій КЗ "ЦКДТ", Вигодянською філією був організований літературно-мистецький захід "Батл Шевченківського слова". Учасники заходу, включаючи бібліотекарів, працівників культурних закладів та аматорів, вдало відобразили геніальність і пророчість творчості Т.Г. Шевченка, артистично та емоційно подаючи його вірші та поеми.

Необхідно підкреслити, що спадщина Тараса Григоровича Шевченка залишається актуальною й нині, нагадуючи про важливість національної ідентичності та любові до рідної землі. Його творчість стала не тільки символом української культури, але й джерелом натхнення для сучасного покоління, спонукаючи до відданості і патріотизму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь