Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Звіт Вигодянського сільського голови про проведену роботу за 2023 рік

Дата: 14.03.2024 12:00
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Відповідно до статті 42 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» передбачено щорічний звіт сільського голови про свою діяльність.

Сільська рада є колегіальним органом, який представляє спільні інтереси територіальної громади. Тому все, що зроблено за звітний період, є результатом колективної роботи сільського голови, кожного депутата, постійних комісій, сесійної діяльності, виконавчого комітету сільської ради, громадського активу громади.

Працюючи однією командою у своїй діяльності ми завжди намагалися бути справедливими й відкритими до людей. Усі питання, що безпосередньо торкалися захисту прав і свобод наших мешканці впливали на стан соціально-економічного розвитку території громади вирішувалися першочергово.

Для Вигодянської громади, як і для усієї нашої країни, 2023 рік був дуже важким і став періодом складних й неочікуваних проблем, які вимагали термінового вирішення. Війна продовжується, наші Збройні Сили України роблять усе можливе та неможливе, щоб здобути Перемогу над ворогом.

Протягом звітного періоду свою роботу ми будували перш за все виходячи з вимог та повноважень, наданих законодавством України і вона є невіддільною від роботи нашого депутатського корпусу, роботи виконавчого комітету, посадових осіб сільської ради. Працюючи однією командою, у своїй діяльності ми намагаємося бути чесними, справедливими й відкритими до людей, стояти на захисті їхніх прав і свобод.

Незважаючи на те, що минулий рік був не з легких, ми у свою чергу продовжуємо працювати і надавати мешканцям нашої громади всі необхідні послуги.

Зі звітом сільського голови ви можете ознайомитися за посиланнями:

1. Письмовий звіт - http://surl.li/rnwlh

2. Презентація - http://surl.li/rnwmd


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь