Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Заходи до Дня українських добровольців

Дата: 15.03.2024 14:38
Кількість переглядів: 19

🇺🇦 14 березня в Україні відзначали День українського добровольця! Ця пам'ятна дата була встановлена у 2017 році, але її коріння засноване на великій визвольній діяльності наших героїв ще з часів Майдану.

Саме 10 років тому, з Майдану Незалежності, стартувала історія справжнього героїзму - перших 500 добровольців Самооборони Майдану вирушили для формування першого добровольчого батальйону. Цей день нагадує нам про безмежну відданість і сміливість наших захисників, які не побоялися стати на захист нашої незалежності.

Відзначаючи цю дату у філіях КЗ "Центр культур, дозвілля та туризму" було проведено кілька цікавих та значущих заходів.

1. Захід "З вдячністю за майбутнє". У Вигодянській філії відбувся захід, присвячений вшануванню добровольців та вираженню вдячності за їхню безцінну працю. Це була можливість для місцевих жителів висловити свою підтримку та визнання тим, хто віддає своє життя за майбутнє України.

2. Виховна година "Герої нескореної Батьківщини". Для учасників художньої самодіяльності Березанської філій відбулася виховна година, присвячена героям, які несуть відповідальність за незалежність та свободу України. Під керівництвом бібліотекаря Алієвої Айни Рагимівни було проведено захоплюючу подорож у минуле та сучасність нашої країни через призму її героїв.

3. Інформаційна година-презентація "Сила нескорених". У Курганській філії відбулася захоплююча година, під час якої була презентована інформація про сили та досягнення українських добровольців. Цей захід нагадує про важливість їхнього внеску у становлення сучасної України.

4. Тематична година "Вони для нас виборюють життя". Працівники Петрівської філії відвідали учнів 8-9 класів Петрівської гімназії. З ними була проведена тематична година. Після цікавої бесіди з дітьми, останні взяли участь у відповідях на анкетні питання та розгадуванні анаграм, пов'язаних з цією датою. На закінчення зустрічі кожен присутній висловив свою думку про те, хто такий доброволець і яку він має значущість для суспільства.

5. Пам'ятні заходи. У Кам'янській та Василівській філіях відбулися пам'ятні заходи, спрямовані на вшанування героїв та героїнь, які віддали своє життя за незалежність нашої рідної Батьківщини. Ці заходи стали нагадуванням про те, через що пройшла країна і про те, з чим вона стикається в даний час.

6. Учасники пам'ятного заходу "Вони для нас виборюють життя" у Секретарівській філії висловили щиру вдячність та підтримку українським добровольцям, які ризикують своїм життям заради збереження миру та свободи. Вони підкреслили важливість та величезний внесок цих людей у сучасну історію нашої країни.

Ці заходи не лише відзначили День українського добровольця, але й стали можливістю для спільної вдячності та визнання тих, хто віддає найбільше заради нашої країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь