Робоча зустріч зі спільнотою «Бізнес без бар’єрів»

Дата: 10.03.2024 17:38
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

А у вас в сім’ї був відповідальний за фотоапарат? 📸 Ми про ту «догаджетівську» епоху, коли подорожі чи інші життєві події фіксувалися на плівку. Яку потім той же відповідальний (часто це були наші мами) віддавав професіоналам для ❗️ проявлення.

💛 І тільки завдяки цьому цінні моменти життя фіксувалися у світлинах, які зараз буває з теплом і ностальгією дістаємо із далеких ящиків.

Безбар’єрність – це філософія суспільства без обмежень, в якому забезпечуються рівні права та можливості для всіх людей. І зараз ця філософія має матеріалізуватися, тобто отримати ❗️ проявлення у наших відносинах, просторах, послугах.

👉🏼 Якраз цьому була присвячена робоча зустріч зі спільнотою «Бізнес без бар’єрів» – 25-ма компаніями, які об’єдналися навколо візії суспільства рівних можливостей, запропонованої першою леді Олена Зеленська.

Спільнота представляє різні сфери: ритейл, транспорт, фінанси, IT-сектор, транспорт та інфраструктуру, сферу послуг… Тому кожна компанія має власний проєкт для проявлення безбар’єрності. Але в його реалізації звісно ж може покладатися на спільноту, нашу Безбар'єрність експертизу, бо сильні – разом.

Дякуємо за представлені проєкти Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia, 1+1 media, EPAM Ukraine, ПриватБанк, Mastercard, Visa, Yakaboo, SoftServe Ukraine, Ощадбанк, Asters. Плануємо презентації інших учасників спільноти, комунікуємо, доопрацьовуємо, щоб якнайшвидше змогли розкрити вам більше деталей 🔥

ПУМБ Fairmont Grand Hotel Kyiv Група ДТЕК АТБ-Маркет Фокстрот Укрпошта McDonald's SOCAR Energy Ukraine Work.ua Фора OKKO Starlight Media Нова пошта Uklon Сільпо

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь