Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Напередодні Всесвітнього дня поезії на базі Василівської філії відбувся творчий захід - літературний вечір під назвою "Шукай поезію довкола себе"

Дата: 20.03.2024 20:14
Кількість переглядів: 14

Напередодні Всесвітнього дня поезії на базі Василівської філії відбувся творчий захід - літературний вечір під назвою "Шукай поезію довкола себе". Гості провели час в атмосфері вишуканої естетики та відданості мистецтву слова.

Починаючи з історії Всесвітнього дня поезії, учасники події відправилися у захоплюючу подорож крізь час та культуру, обговорюючи значення поезії у власному житті та суспільстві.

Далі, учасники заходу отримали унікальну можливість насолодитися виступами видатних поетес нашої громади: Галини Неплій, Світлани Іжаковської, Марини Паращик та Ольги Фурман. Їхні твори линули рікою почуттів та емоцій, захоплюючи кожного присутнього.

З особливим враженням аудиторія прийняла вірш колишньої колеги Поліщук Анастасії, представлений бібліотекарем Вигодянської бібліотеки, Ларисою Бондарчук.

Цей захід став важливим кроком у підтримці та просуванні літературної спадщини нашої громади, а також незабутньою подією для всіх поціновувачів поезії та культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь