Заходи з благоустрою та прибирання продовжуються

Дата: 08.04.2024 15:27
Кількість переглядів: 72

На минулому тижні у Вигодянській громаді відбулися значні заходи з благоустрою та прибирання, які стали результатом спільних зусиль мешканців та працівників закладів освіти і культури.

У Вигоді колектив ЗДО "Вишенька" взяв на себе прибирання території закладу та прилеглої до нього зони. Крім того, було прибрано територію могили невідомим солдатам, а також зупинку на Біляївському перехресті. Проведена побілка дерев та стовпів на алеї біля БК та вздовж вулиці Залізничної.

У Паліївці мешканці разом прибрали територію кладовища, а також спеціалістами було відремонтовано гойдалку на дитячому майданчику.

В Березані працівники дитячого садочка "Берізка" прибрали територію ставка, облаштували територію закладу, здійснили висадку квітів і дерев.

У Петрове колектив Петрівської гімназії та Петрівського ЗДО "Ромашка" здійснили ряд заходів з благоустрою та прибирання, включаючи побілку дерев та стовпів, а також прибирання прилеглих територій закладів. Крім того, працівники ЗДО впорядкували територію біля башти та узбіччя вулиці Молодіжна.

В Дослідному працівники дитячого садочку "Струмочок" зайнялися прибиранням території закладу та узбіч вулиці Центральна.

Мешканці Кургану разом з працівниками бюджетних організацій прибрали кладовище.

У Кам'янці колектив дитячого садка "Вербичка" активно займався прибиранням та благоустроєм на території закладу та навколишніх зон.

У Секретарівці працівники дитячого садочка "Срібний дзвіночок" взяли на себе прибирання частини території села та території закладу. Також члени Молодіжної ради активно долучилися до прибирання території населеного пункту.

У Михайлівці мешканці взялись за прибирання території села та порядкування прибудинкових територій, де ніхто не проживає.

У Василівці члени колективу філії прибрали прилеглі території до БК. Педагогічний та технічний колективи ліцею впорядкували шкільний парк, та взялись за прибирання меморіалу невідомому солдату та Алеї Слави. Крім того, працівники ЗДО "Колосок" здійснили прибирання територій закладу, дитячого майданчика, цвинтаря, а також пофарбували ворота та побілили паркан на кладовищі.

Всі ці перелічені заходи є важливим кроком до створення чистого, охайного та затишного середовища для всіх мешканців. Але це лише перший крок. Наша спільна мета - зробити нашу громаду кращою для всіх нас. Тому якщо ви ще не долучилися до заходів з благоустрою, ми закликаємо вас приєднатися до нас. Ваша допомога та активна участь є невід'ємною частиною нашого успіху. Разом ми зможемо зробити наші місцевості чистішими, красивішими та комфортнішими для всіх жителів. Долучайтесь до нашої спільної справи - дбаймо про наше оточення разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь