Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ 43 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ 19 КВІТНЯ 2024 РОКУ О 14.00 ГОДИНІ

Дата: 09.04.2024 14:44
Кількість переглядів: 21

 

Фото без опису

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 09 квітня 2024 року № 43-СР  «Про скликання чергової  43-ї сесії 8 скликання сільської ради», 19 квітня 2024 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул. Миколи Новікова,46 ( ІІ поверх) о 14-00 годині відбудеться чергова 43 сесія сільської ради 8 скликання.


На порядок 43-ї сесії виносяться наступні питання:

 

  1. Про звіт Вигодянського сільського голови про підсумки роботи за 2023 рік.
  2. Про роботу дільничних офіцерів поліції щодо боротьби  із злочинністю та охорони громадського порядку   на території сільської ради.
  3. Про виконання місцевого бюджету Вигодянської сільської територіальної громади за І-й квартал 2024 року. 
  4. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1593-VIІI від 22 грудня  2023 року „Про бюджет Вигодянської сільської територіальної громадина 2024рік” (1554600000).
  5. Про створення комісії з розгляду скарг щодо прийнятих адміністративних актів, процедурних рішень, дій чи бездіяльності Вигодянської сільської ради, Вигодянського сільського голови, виконавчих органів ради з питань реалізації власних повноважень місцевого самоврядування
  6. Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів,  структурних підрозділів апарату Вигодянської сільської  ради та її виконавчого комітету, комунальних підприємств,  установ, організацій, старост та державних реєстраторів щодо виявлення, обліку та передачі безхазяйного нерухомого  майна у власність Вигодянської сільської територіальної громади
  7. Про передачу на баланс Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна, цивільного захисту, мобілізаційної роботи Вигодянської сільської ради матеріальних цінностей (транспортного засобу).
  8. Про затвердження сільської комплексної програми «Реформування системи шкільного харчування на території Вигодянської сільської ради на 2024-2027 роки»
  9. Про внесення змін до Положення «Про порядок надання  одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам,  які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян Вигодянської сільської ради.
  10. Про затвердження «Програми підтримки  малого та середнього підприємництва на території Вигодянської сільської ради на 2024-2025 роки»
  11. Про перейменування назви вулиці Івана Загороднюка у селі Вигода Вигодянської сільської територіальної громади.
  12. Про  внесення змін до Положення про преміювання, встановлення надбавок та надання матеріальної допомоги працівникам комунальної установи «Центру надання соціальних послуг» Вигодянської сільської ради
  13. Про внесення  змін  до  рішення  сесії сільської ради № 35-VIII  «23» грудня 2020 року «Про  умови  оплати  праці  працівників  управління  освіти,  культури, молоді  та спорту  Вигодянської  сільської ради».
  14. Про внесення змін до  Програми підтримки ЗСУ, підрозділів  територіальної оборони, добровольчих формувань,  прикордонних  загонів Державної прикордонної служби України та інших воєнізованих підрозділів, що беруть безпосередню участь у бойових  діях, пов'язаних з захистом незалежності,  суверенітету та  територіальної цілісності України на 2022-2024рр.(зі змінами).
  15. Про внесення змін до Програми благоустрою  населених пунктів на території Вигодянської сільської ради на 2024-2025роки.
  16. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Вигодянської сільської ради на 2024-2025рр
  17.  Про внесення змін  до  Програми цивільного захисту,  техногенної та пожежної безпеки Вигодянської  сільської ради  Одеського району  Одеської області на 2021 - 2024 роки.
  18. Про надання іншої субвенції загального фонду з місцевого бюджету  Вигодянської сільської ради  у вигляді міжбюджетного трансферту до Одеського РУ ГУ ДСНС України  в Одеській області.
  19. Про внесення змін до Переліку  адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Вигодянської сільської ради.
  20. Про встановлення розміру частки прибутку  (доходу) підприємств і організацій, що належать до комунальної власності 
  21. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2100 га, та безоплатну передачу  гр.  Комашко Раїсі Сергіївні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Миру, 40.
  22. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2373 га, та безоплатну передачу  гр.  Булаховській Надії Петрівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Василівка, вулиця Садова, 19.
  23. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Анточ Василю Вікторовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка, вулиця Центральна, 6.
  24. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Герасимчук Олександр Леонідович для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  селище Дослідне, вулиця Спортивна, 9.
  25. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1141 га, та безоплатну передачу  гр.  Бульба Галині Миколаївні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Ювілейна, 17.
  26. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,0731 га, та безоплатну передачу  гр.  Бульба Тарасу Валерійовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Молодіжна, 7.
  27. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1850 га, та безоплатну передачу  гр.  Колісніченко Лідії Григорівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Паліївка, вулиця Добровольського, 4.
  28. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Семікоп Ніні Валеріївні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Паліївка, вулиця Центральна, 32.
  29. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1664 га, та безоплатну передачу  гр.  Звягіній Любові Володимирівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вулиця Калинова, 8-А.
  30. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1990 га, та безоплатну передачу  гр. Кобилянському Михайлу Антоновичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Василівка, вулиця Калинова, 10.
  31. Про відміну рішення №  441-VIII від 26.06.2021 року «Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 1,0000 га  та безоплатну передачу гр. Єременко Валентині Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства  на території Вигодянської сільської ради, Біляївського району Одеської області (за межами населеного пункту)».
  32. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Єременко Валентині Миколаївні земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  33. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Чумаченко Сергію Михайловичу земельної ділянки площею 0,7617 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  34. 33. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Дубіна Петру Дмитровичу земельної ділянки площею 0,7500 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  35. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Негрієнко Олександру Миколайовичу земельної ділянки площею 0,7500 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  36. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Рожко Ігорю Олексійовичу земельної ділянки площею 0,7500 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  37. 36. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Чуприк Сергію Петровичу земельної ділянки площею 1,0026 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  38. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Левінському Олексію Олексійовичу на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  39. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Івановій Ганні Григорівні  на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Стратулат Валентині Олександрівні  на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  41. Про надання дозволу гр. Тріколіч Анатолію Борисовичу на виготовлення  Проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років площею 0,6000 га,  для ведення індивідуального городництва за адресою:  Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада, село Василівка, вулиця Центральна, б/н
  42. Про надання дозволу Мазурок Михайлу Павловичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки  з кадастровим номером 5121081000:01:001:0546  розташовану на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту).
  43. Про передачу  гр.  Рогозіній Любові Олександрівні та Покась Валентині Анатоліївні  в  користування на умовах оренди строком на 10 років земельну ділянку, кадастровий номер 5121081700:02:002:0443, площею 0,0170 га.,  для  обслуговування будівель закладів побутового обслуговування,  розташованої на території Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області, за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода , вул. Елеваторна, 9.
  44. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»  на розробку проекту землеустрою, щодо відведення  на земельної ділянки у довгострокову оренду терміном  на 49 (сорок дев’ять) років зі зміною цільового призначення  згідно КВЦПЗ на «13.01 для  розміщення та експлуатації об’єктів   і споруд телекомунікацій», орієнтовною площею 0,0100 га, за рахунок земель запасу комунальної власності, що розташована  на території Вигодянської сільської ради в  с. Петрове, Одеського району, Одеської області.
  45. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»  в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років площею 0,0100 га  для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код згідно КВЦПЗ – 13.01), за адресою: с. Паліївка, Вигодянська сільська рада, Одеського району Одеської області
  46. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 4,0000 га  у користування на умовах оренди терміном на 10 років  гр. Панасюк Наталії Миколаївні  для сінокосіння (код згідно КВЦПЗ-10.06), за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населених пунктів)
  47. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 4,0000 га у користування на умовах оренди терміном на 10 років гр. Панасюк Наталії Миколаївні для сінокосіння і випасання худоби  (код згідно КВЦПЗ-01.08), за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населених пунктів)
  48.  Про затвердження проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  загального  користування  під місця поховання на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області.
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти  орієнтовною площею 1,4550 га  на адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вулиця Центральна, 64-а
  50. Про погодження меж території  Лиманської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області
  51. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь