Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У Вигодянській громаді триває акція «За чисте довкілля»

Дата: 15.04.2024 16:51
Кількість переглядів: 52

У Вигодянській громаді триває акція «За чисте довкілля»

Щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля» охопила всі села Вигодянської громади. Представниками сільської ради, старостами, колектива комунальних підприємств, навчальних закладів, філій КЗ “ЦКДТ” та небайдужими мешканцями було проведено необхідні організаційні заходи, спрямовані на покращення естетичного та санітарного стану територій.
Адміністративний центр громади - село Вигода
На початку минулого тижня адміністрація, педагогічний та учнівський колективи Вигодянського ліцею провели впорядкування території закладу та висадку квітів.
Працівники КЗ “Центр культури, дозвілля та туризму”, разом з колективом Вигодянської філії прибрали територію будинку культури та територію алей біля нього.
Березанський старостинський округ
Село Березань
Адміністрацією гімназії разом з педагогами було прибрано лісосмуги між селами Березань та Курган. Ними було зібрано 38 мішків сміття. А разом з учнями вони впорядкували територію навчального закладу.
Колектив ЗДО “Берізка” також організував й провів заходи з благоустрою на території дитячого садка. Також разом з працівниками Березанськорї філії вони провели побілку дерев на стадіоні та у парку біля БК. 
Далі естафета перейшла до Управління ОКМС, працівники якого прибрали територію стадіону у центрі села та побілили дерева при в’їзді у село.
Селище Дослідне
Працівники ЗДО “Струмочок” минулого тижня прибрали у центрі села, впорядкували могили полеглих воїнів часів Другої світової війни, побілили дерева, бордюри та стовпи.
Село Петрове
Минулого тижня школярі та педагогічний колектив гімназії впорядкували території пришкільних ділянок. На шкільному подвір’ї було висаджено багато квітів, які принесли учні 1 та 2 класів.
Працівники ЗДО “Ромашка” на території закладу провели прополку трави, пофарбували решітки на будівлях, а під кінець тижня побілили стовпи при в’їзді у село та по вулиці Центральна.
Село Курган
Мешканцями та колективом Курганської філії було проведено зачищення пам’ятника загиблим воїнам Другої світової війни та підготували його до фарбування. Також вони впорядкували територію біля будинку культури, прибрали узбіччя дороги по вулиці Центральна та побілили дерева.
Василівський старостинський округ
Минулого тижня працівники ЗДО “Колосок” ппровели заходи з упорядкування території місцевого храму. Вони прибрали сміття, пропололи бур’яни, побілили дерева й бордюри.
Василівські дівчата також долучилися до акції “За читсе довкілля” й прийняли активну участь у прибиранні й упорядкуванні території села.
Кам’янський старостинський округ
Працівники КП “Кам’янське” провели покос трави та організували заходи з благоустрою.
Колектив Кам’янської філії впорядкували території біля БК, пам’ятнику загиблим у Другій світовій війні та біля костелу.
Учні й вчителі гімназії впорядкували території навчадбного закладу та прилеглі території.
Колектив ЗДО “Вербичка” провели заходи з благоустрою території дитячого садочка й прилеглих зон. Також разом з працівниками КП “Кам’янське” вони впорядкували територію місцевого кладовища.
Паліївський старостинський округ
Колектив Паліївської гімназії впорядкував території навчального заклдау та прилеглої до нього зони, прибрали території сільського парку та пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам, а також провели побілку дерев.
Секретарівський старостинський округ
Колектив ЗДО “Срібний дзвіночок” провів заходи з впорядкування території дитячого садка.
Педагогічний колектив гімназії також долучився до толок й прибрав територію навчального закладу.
Під керівництвом старости працівники гімназії, ЗДО, Секретарівської філії й старостату провкли побілку дерев, бордюрів, паркану на територіях установ населених пунктів округу. 
Акція “за чисте довкілля” продовжується. Тож просимо долучатися до прибирань керівників підприємств, установ, організацій, власників тимчасових споруд, закладів торгівлі на всій території Вигодянської сільської ради, а також жителів приватного сектору.
Дякуємо кожному, хто в такий не простий для країни стає учасником акції «За чисте довкілля», всіляко намагається покращити чистоту навколишнього середовища, робить села Вигодянської громади чистими і охайними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь