Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Робота з дітьми

Дата: 18.04.2024 08:47
Кількість переглядів: 23

🚨 Вчора в Петрівській гімназії Одеської області відбувся важливий захід з безпеки в Інтернеті, який провела спільно з інспектором СЮП ВП Одеського РУП №2 ГУНП, лейтенантом поліції Дарʼєю Дʼячук головний спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Анна Цитульська! 👮🏻‍♀️ Учням 7-го класу було надано можливість поглиблено дізнатися про важливі аспекти онлайн-безпеки.

🔍 Мета тренінгу полягала у формуванні усвідомлення учнів про ризики, які існують у всесвітній мережі. У рамках уроків «Безпечний Інтернет», «Кібербулінг», та «Інтимні селфі в Інтернеті», учні дізналися про онлайн-грумінг, вивчили конкретні ситуації та способи дії у них, а також дізналися, куди звертатися по допомогу.

🛑 Надзвичайно важливим елементом став тренінг «Stop_SEXтінг», під час якого учням була роз’яснена небезпека поширення інтимних зображень в мережі. Обговорення з дітьми та дорослими стосувалося питань безпечної поведінки онлайн, порушення прав дитини та механізмів їх захисту.

👥 Учасникам також продемонстрували, як позитивна та ввічлива поведінка в Інтернеті може захистити їхню онлайн-репутацію та репутацію інших користувачів.

💬 Цей захід став важливим кроком у підвищенні обізнаності дітей та молоді щодо безпеки в Інтернеті та відповідальної поведінки в цифровому середовищі. Нехай кожен з нас буде свідомим та відповідальним учасником онлайн-спільноти! 🌐



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь