Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Збереження нашого середовища починається з нас!

Дата: 18.04.2024 14:33
Кількість переглядів: 10

Фото без опису

Збереження нашого середовища починається з нас! 

Шановні мешканці Вигодянської громади!

У нашій громаді послугою з вивезення твердих побутових відходів користується переважна більшість жителів. Однак, є громадяни, які категорично відмовляються від укладання договору на вивіз сміття, мотивуючи тим, що у них воно відсутнє. В той же час, ми постійно спостерігаємо картину «процвітання» стихійних сміттєзвалищ у лісосмугах, полях, на берегах водойм. 

З огляду на зростаючу проблему неконтрольованого накопичення твердих побутових відходів і створення стихійних сміттєзвалищ, ми закликаємо всіх мешканців до обовʼязкового укладання договорів на вивіз сміття та своєчасної сплати за ці послуги.

Надмірне скупчення сміття загрожує не лише нашому здоров'ю, а й екологічній стабільності нашої громади. Тому ми також закликаємо керівників підприємств, установ та організацій Вигодянської громади до встановлення спеціальних сміттєвих урн біля сволїх приміщень. Це буде кроком уперед у збереженні чистоти та порядку на наших вулицях.

Ми також хочемо висловити вдячність комунальним підприємствам, які намагаються підтримувати санітарний порядок та благоустрій територій нашої громади. Проте їм потрібна ваша допомога. Спільними зусиллями ми зможемо створити чисте та охайне середовище для всіх нас.

Не забувайте, що кожен із нас має відповідальність за дбайливе поводження зі сміттям і збереження нашої планети для майбутніх поколінь. Давайте діяти разом!

Дякуємо за ваше розуміння та співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь