Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Пройшло чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради

Дата: 19.04.2024 14:54
Кількість переглядів: 24

На засіданні виконавчого комітету Вигодянської сільської ради, яке відбулося 18 квітня 2024 року під головуванням сільського голови Алли Рибачок, було розглянуто 23 важливі питання, стосуючись різноманітних аспектів життя громади.

Серед них були питання про фінансове становище та планування бюджету на поточний рік, а також про надання допомоги учасникам Другої світової війни та їх сім'ям до 79-ї річниці Перемоги. Також увагу приділено питанням соціального захисту, зокрема, наданню допомоги особам з дітьми та похилого віку, що потребують спеціальної уваги.

Важливим аспектом засідання було затвердження рішень, спрямованих на покращення життя громадян, таких як встановлення тарифів на комунальні послуги, а саме вивіз та захоронення твердих побутових відходів, надання грошової допомоги постраждалим від надзвичайних ситуацій воєнного характеру та компенсація за пошкоджене майно внаслідок воєнних дій і терористичних актів.

Також було прийнято рішення з питань організації роботи місцевих служб, зокрема, про присвоєння поштових адрес і реєстрацію актів цивільного стану та облік бланків свідоцтв.

Засідання виконавчого комітету було конструктивним та продуктивним, з вирішенням важливих питань для покращення якості життя місцевого населення.

З цими та іншими рішення можна буде ознайомитися на офіційному сайті Вигодянської громади після їх публікації у встановлений законом строк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь