Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Палата представників конгресу США ухвалила пакет допомоги Україні

Дата: 21.04.2024 11:39
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

У суботу, ввечері 20 квітня 2024 року, палата представників конгресу США провела голосування, під час якого ухвалила пакет допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню у розмірі 95 млрд доларів.

Цей вагомий крок матиме відчутні наслідки для наших воїнів на передовій та для жителів наших міст і сіл, які переживають російську агресію.

Ми вдячні за кожен прояв підтримки нашої країни та її незалежності, що свідчить про об'єднання світової спільноти на підтримку України.

Це значний досягнутий результат, який відображає важливу роботу Президента України та його команди, а також членів Офісу Президента, що вдало співпрацювали для досягнення цієї мети.

"Америка від перших днів війни проявляла своє лідерство. Саме таке американське лідерство є життєво важливим для того, щоб у світі зберігся міжнародний порядок, заснований на правилах і передбачуваності життя для всіх народів. Безперечно, ми використаємо американську підтримку, щоб зміцнити обидва наші народи і наблизити справедливе завершення цієї війни – війни, яку Путін повинен програти. 

І я дякую всій команді України, кожному й кожній, хто працює і робить усе, щоб наблизити цей результат. Дякую всім представникам нашої держави, усім нашим дипломатам, які працюють заради збільшення підтримки України, усім представникам громадського сектору, кожному волонтеру, який працює, всім друзям України. Дякую моїй команді", - йдеться у зверненні Президента України Володимира Зеленського.

Об'єднання світу на користь України свідчить про те, що українці, об'єднавшись заради своєї незалежності, мають сильний підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь