Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У Вигодянській громаді триває екологічна ініціатива "За чисте довкілля"

Дата: 21.04.2024 21:44
Кількість переглядів: 20

У Вигодянській громаді триває екологічна ініціатива "За чисте довкілля", яка налічує ряд заходів з благоустрою та озеленення. Ця акція не лише сприяє прибиранню та впорядкуванню територій, а й активно залучає громадськість до змін у своєму населеному пункті. Зусилля спрямовані на очищення парків, дитячих майданчиків, вулиць і доріг у населених пунктах.

Усі села громади злагоджено працювали, показуючи велику жагу до чистоти збереження довкілля. Завдяки командній роботі з сапками, грабельками, віничками, вдалося досягти вражаючих результатів. Чистота та порядок стали справжнім візитівкою кожного населеного пункту.

Не можна не зазначити вагомого внеску комунальних підприємств громади; колективів закладів дошкільної освіти сіл Березань, Секретарівка, Дослідне, Василівка; педагогічного й технічного персоналу, учнів Вигодянського ліцею, Петрівської, Секретарівської, Кам'янської гімназій; працівників Березанської, Секретарівської, Кам'янської та Василівської філій КЗ "ЦКДТ"; також всіх мешканців, хто приєднався до акції. Особлива подяка Івану Артемовичу Мунтян за надану техніку та активну участь у розчищенні перехрестя біля Свято-Петропавлівського храму в селі Василівка.

Нагадуємо, що акція триває, тож кожен, хто бажає приєднатися до нашої спільної справи, ще має таку можливість. Разом ми здатні зробити наше довкілля чистішим і кращим для майбутніх поколінь. Долучайтеся до нашої ініціативи! 🌿💚



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь