Звернення Вигодянського сільського голови з нагоди 38-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2024 08:26
Кількість переглядів: 11

Фото без опису

26 квітня 2024 року відзначаються 38-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології як самої України, так і Європи. 

У цей день вшануймо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. 

Завданням і викликом 2024 року для усього світу – не допустити нового Чорнобиля!  Україна має боронити свою землю від російського агресора і знову стояти на охороні всього світу від катастрофи. 

Вклонімося низько, врятовані люди!
Про них Україна і світ не забуде.
І пам’ять народна не згасне ніколи,
Бо чорне страхіття вони побороли.

Вічна їм Слава, довічна шана і людська вдячність за героїзм і мужність в ім’я живих, в ім’я своєї Вітчизни – України, в ім’я усього цивілізованого світу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь