Місто без бар'єрів: опитування про достуність міського простору

Дата: 10.05.2024 17:42
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

🧑‍🦯 Людина з порушеннями зору точно оцінить світлофор зі звуковим оповіщенням. Бо з комфортом перейти пішохідний перехід – це про безбар’єрність.

🏥 Людині старшого віку буде зручно, якщо двері лікарні відчиняються автоматично. Бо потрапити на прийом без перешкод – це теж про безбар’єрність.

🧑‍🦼 Людина на кріслі колісному обов’язково помітить, якщо ліфт було викликати легко. Бо кнопки на зручній висоті – це, звісно, теж про безбар’єрність.

❓ А якою безбар’єрність є особисто для вас?

Чи легко знайти актуальну інформацію про доступність локації, яку збираєтеся відвідати? Чи стикалися ви з перепонами під час користування громадським транспортом? А як взагалі оцінюєте рівень безбар’єрності у вашому населеному пункті?

Діліться 👇

Ukrainian Center for Social Data :: Український центр суспільних даних разом з Доступно.UA та ЛУН проводять онлайн-опитування про доступність міського простору. Ваші відповіді допоможуть будувати суспільство, де рівний і безперешкодний доступ забезпечено для всіх.

Пройти опитування можна тут 👉 https://bit.ly/4aECelh

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь