Нещодавно експертка Безбар'єрність Sveta Hnatiuk разом з колегами з Нова пошта досліджували принципи безбар'єрної комунікації на спільному тренінгу

Дата: 10.05.2024 17:49
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Нещодавно експертка Безбар'єрність Sveta Hnatiuk разом з колегами з Нова пошта досліджували принципи безбар'єрної комунікації на спільному тренінгу. Обговорювали, дискутували, вивчали теорію і закріплювали знання на практиці.

🔴 Нова пошта до спільноти «Бізнес без бар’єрів» приєдналася нещодавно. Утім над переобладнанням закладів мережі з урахуванням стандартів безбар’єрності працює не перший рік.

А вже у липні компанія планує відкриття першого абсолютно безбар’єрного відділення, доступного для всіх маломобільних груп населення.

💬 «Частиною нашого продукту має бути безбар’єрність. Одним із наслідків війни є збільшення людей з інвалідністю. Всі вони – це так само наші клієнти та працівники. Отже маємо робити наші простори – магазини, заправки, кав’ярні, відділення – доступними як для людей на кріслах колісних, так і для людей з порушенням слуху та зору. Робочі місця на підприємствах так само мають бути комфортними та зручними для всіх», – говорить Вячеслав Климов, співзасновник Нової пошти.

Ставити на перше місце людину та не говорити більше, ніж є насправді – ці головні навички коректної взаємодії завжди стануть у нагоді. А коли активне спілкування – це невід’ємна частина щоденної роботи, то занотувати варто набагато більше правил 👇🏼

🟢 Запитуйте та уточнюйте – це нормально і не страшно

🟢 Не героїзуйте / не жалійте – це може бути образливо

🟢 Вживайте фемінітиви – так говорити правильно

🟢 Звертайтеся особисто до людини – не до її помічника

🟢 Милиці, протези тощо – недоторканний простір

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, які об’єдналися навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь