Безбар'єрна залізниця

Дата: 27.05.2024 10:30
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Коли нам щось заважає – ми не мовчимо, а висловлюємо невдоволення. Іноді дуже гучно та образливо. А коли все зручно та ок – ми просто користуємося. І навіть не завжди помічаємо зміни на краще, забуваючи про подяку.

А за що можна подякувати учасниці спільноти «Бізнес без барʼєрів» Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia, яка ділиться результатами року роботи над масштабним проєктом з безбар'єрності?

🚲 За те, що у подорож тепер легко можна взяти велосипед. У модернізованих електропоїздах з’явилися засоби для їх перевезення – поки що у 39. І пандуси теж є.

📱 За те, що на 4 вокзалах – Києва, Львова, Дніпра та Вінниці – людям із порушеннями слуху стало легше знайти інформацію, адже тепер там є планшети з перекладом на жестову мову. І це тільки початок.

🧾 За те, що понад 70 квиткових кас на вокзалах оновлені та знижені – для зручного обслуговування пасажирів на кріслах колісних. У перспективі так буде всюди.

🧸 За те, що у 5 містах з'явилися безбар'єрні дитячі простори, де можна спокійно підзарядити техніку, поки ваш малюк бавиться іграшками, конструкторами чи наборами для малювання. Вони теж є.

Не будемо більше втомлювати вас цифрами. Просто погортайте фото, адже дійсно краще іноді один раз подивитися і побачити. Там про зрушення, які ви могли не помічати, але які змінюють подорожі.

💼 «Укрзалізниця» є учасницею спільноти «Бізнес без бар’єрів», яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь