ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ 44 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ 13 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ О 13.00 ГОДИНІ

Дата: 03.06.2024 14:47
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

 

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 03 червня 2024 року № 71-СР  «Про скликання чергової  44-ї сесії 8 скликання сільської ради», 13 червня 2024 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул. Миколи Новікова,46 ( ІІ поверх) о 13-00 годині відбудеться чергова 44 сесія сільської ради 8 скликання.


На порядок 44-ї сесії виносяться наступні питання:

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1593-VIІI від 22 грудня 2023 року „Про бюджет Вигодянської сільської територіальної громади на 2024рік” (1554600000). 
  2. Про передачу основних засобів та необоротних активів,  малоцінних та швидко-зношувальних предметів з балансу  Вигодянської сільської ради на баланс Відділу містобудування,  архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна,  цивільного захисту, мобілізаційно роботи Вигодянської сільської ради. 
  3. Про внесення змін до «Програми благоустрою  населених пунктів на території Вигодянської  сільської ради на 2024-2025 роки».
  4. Про внесення змін до «Програми фінансової  підтримки комунальних підприємств  Вигодянської сільської ради на 2024-2025 роки».
  5. Про затвердження граничних сум витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп'ютерів, придбання  і утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються  за рахунок місцевого бюджету сільської ради.
  6. Про затвердження  «Програми про оздоровлення  та  відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки на 2024 рік».
  7. Про внесення змін до Положення про Координаційний центр підтримки цивільного населення при Вигодянській сільській раді.
  8. Про затвердження «Програми надання  одноразової допомоги дітям-сиротам і  дітям, позбавленим батьківського  піклування, після досягнення  18-річного віку на території Вигодянської сільської ради на 2024-2026 роки».
  9. Про внесення змін до Програми «Підтримка обдарованих  дітей Вигодянської сільської ради» на 2023-2027рр.»
  10. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу  об’єктів оренди комунальної власності Вигодянської сільської ради, щодо яких прийнято  рішення про передачу в оренду на аукціоні, затвердження умов оренди майна та оголошення аукціонів
  11. Про затвердження Порядку придбання у комунальну власність Вигодянської сільської ради об'єктів нерухомого майна.
  12. Про внесення змін до Програми  розвитку культури на території  Вигодянської  сільської ради на 2024-2025 роки.
  13. Про затвердження офіційного символу села Вигода  та Вигодянської сільської територіальної громади Одеського району Одеської області – герба, опису та положення про порядок використання символіки територіальної громади.
  14. Про внесення змін до  Програми підтримки ЗСУ, підрозділів  територіальної оборони, добровольчих формувань,  прикордонних  загонів Державної прикордонної служби України та інших воєнізованих підрозділів, що беруть безпосередню участь у бойових  діях, пов'язаних з захистом незалежності,  суверенітету та  територіальної цілісності України на 2022-2024рр.(зі змінами).
  15. Про затвердження «Програми підтримки постраждалих жителів  Вигодянської сільської ради, житлові будинки (квартири) яких може бути зруйновано пошкоджено)  внаслідок надзвичайної  ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією  російської федерації на 2024 рік».
  16. Про затвердження Технічної документації із землеустрою - щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1197 га, та безоплатну передачу  гр.  Настрадін Юрію Васильовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, провулок Шилова, 12.
  17. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) площею 0,0846 га, та безоплатну передачу гр. Єгорову Василю Тимофійовичу та гр. Єгоровій Любові Єреміївні у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  селище Дослідне, вулиця Горіхова, 25.
  18. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2291 га, та безоплатну передачу  гр.  Комар Оксані Вікторівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Петрове, вулиця Новоселів, 18.
  19. Про затвердження Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Шелих Надії Михайлівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Петрове, вулиця Новоселів, 1.
  20. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Жуковській Наталії Вікторівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Петрове, вулиця Молодіжна, 19.
  21. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2035 га, та безоплатну передачу  гр.  Тарановій Галині Федорівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Василівка, вулиця Садова, 136.
  22. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2045 га, та безоплатну передачу  гр. Яценко Євгенії Федорівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка, вулиця Миру, 17.
  23. Про затвердження Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр.  Шаповаловій Юлії Миколаївні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Петрове, вулиця Новоселів, 38.
  24. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) площею 0,1000 га, та безоплатну передачу  гр. Заінчковській Ірині Сергіївні та гр. Заінчковському Олександру Пилиповичу у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Перемоги, 62.
  25. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр. гр. Глянік Лідії Дионисівні, Давиденко Світлані Олександрівні, Глянік Сергію Олександровичу, Цабій Тетяні Олександрівні, Глянік Віталію Олександровичу, Глянік Людмилі Олександрівні у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, вулиця Тираспольська, 49.
  26. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр.  Івановій Ганні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Паліївка, вулиця Боднаровського Дмитра, 43.
  27. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1499 га, та безоплатну передачу гр.  Нитуда Миколі Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця Перемоги, 23.
  28. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Гофман Милославу Милославовичу земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення  особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  29. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Пєх Михайлу Івановичу земельної ділянки площею 0,8678 га для ведення  особистого селянського господарства на території   Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  30. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Толкаченко Олегу Анатолійовичу земельної ділянки площею 1,0001 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  31. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Толкаченко Наталії Євгенівні земельної ділянки площею 0,6000 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  32. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Огреніч Валентині Василівні земельної ділянки площею 0,7000 га для ведення  особистого селянського господарства на території  Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  33. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Макар Олені Броніславівні земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення  особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  34. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Даніленко Володимиру Івановичу земельної ділянки площею 0,7500 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  35. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Мікулінській Катерині Михайлівні земельної ділянки площею 0,6000 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  36. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Петровській Євдокії Іванівні земельної ділянки площею 0,5996 га для ведення  особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  37. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Демковському Валерію Григоровичу земельної ділянки площею 0,6000 га для ведення  особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  38. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Кузик Роману Володимировичу земельної ділянки площею 0,6900 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  39. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Боряк Аллі Петрівні земельної ділянки площею 0,6000 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  40. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Рожко Орисі Яківні земельної ділянки площею 0,6096 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  41. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Стоянову Віктору Дмитровичу земельної ділянки площею 0,5999 га для ведення  особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  42. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Ганжа Марії Дмитрівні земельної ділянки площею 0,6000 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  43. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Булик Наталії Іванівні земельної ділянки площею 0,5995 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  44. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Кочурі Валентину Леонідовичу земельної ділянки площею 0,9960 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  45. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Заблоцькій Ользі Анатоліївні земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  46. Про надання земельної ділянки в с. Василівка для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)
  47. Про відміну рішення №  1761-VIII від 19.04.2024 року «Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування для будівництва та обслуговування  будівель закладів освіти орієнтованою площею 1,4600 га за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Василівка, вулиця Центральна, 64-а.»
  48.  Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою,  щодо  інвентаризації земельної ділянки  комунальної власності орієнтовною площею 1,4600 га,  для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти,  за адресою: Одеська область,Одеський  район, село Василівка, вулиця Центральна, 64-а
  49. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо  інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,9200 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область,Одеський  район, село Паліївка, вулиця Іжаковського, 1-а.
  50. Про визначення переліку земельних ділянок  які виставляються на земельні торги окремими  Лотами та підготовки Лотів для продажу права   оренди на них на земельних торгах у формі  електронного аукціону та надання дозволу  на розроблення землевпорядної документації.
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для формування громадських  пасовищ на території Вигодянської сільської ради.
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  комунальної власності  шляхом поділу зі зміною цільового призначення, загальною площею 29,8628 га кадастровий номер 5121084500:01:001:0355 яка розташована на території Вигодянської сільської ради (за межами населеного пункту)
  53. Про надання дозволу ТОВ «Південь-Агро»на розробку технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки  з кадастровим номером 5121081700:02:002:0039  площею 2,5591 га яка розташована на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області, село Вигода, вулиця Елеваторна 1-а.
  54. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь