Участі у воркшопі

Дата: 01.06.2024 12:42
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

👉🏼 Для участі у воркшопі заповнюйте, будь ласка, анкету 📲 https://bit.ly/4axM9s3

Беріть з собою бажання та мотивацію 💪🏼

І до зустрічі 8️⃣ червня біля павільйону №5 на ВДНГ.

Big City Lab

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

🙌 ВДНГ та урбан-бюро Big City Lab запрошують доєднатися до ініціативи з впровадження і популяризації принципів безбар’єрності на території Експоцентру.

➡️У чому суть?

Безбар’єрні маршрути — спеціально спроєктовані шляхи, якими зручно користуватися усім верствам населення, включно з маломобільними групами.

➡️ Як будемо їх створювати?

Big City Lab проведе воркшоп, під час якого експерти урбан-бюро — директорка Вікторія Тітова та архітекторка Софія Брем — розкажуть про загальні принципи створення інклюзивного середовища. Далі ми пройдемо територією Експоцентру за чотирма маршрутами, та визначимо основні барʼєри, що заважають їх доступності.

➡️ Що буде далі?

Після сумісного проходження маршрутів та визначення основних барʼєрів експерти Big City Lab розроблять рекомендації, а команда Експоцентру впровадить їх на практиці.

➡️ Хто може взяти участь?

Запрошуємо долучитися до воркшопу всіх небайдужих гостей ВДНГ. Бути експертом з урбаністики абсолютно не обов’язково, головне — мати бажання та мотивацію та бути повнолітнім громадянином (громадянкою) України.

👉 Захід відбудеться 8 червня, розпочинаємо о 11.00 біля павільйону №5. Воркшоп разом з проходом маршруту займе декілька годин, тому розрахуйте час заздалегідь та подбайте про зручне взуття й сонцезахист.

✍️ Якщо зацікавило, заповнюйте анкету: https://bit.ly/4axM9s3. Маємо обмежену кількість учасників, тож усім, кого оберемо, надішлемо окремий лист-запрошення.

Чекаємо на вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь