ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ 45 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ 11 липня 2024 РОКУ О 13.00 ГОДИНІ

Дата: 01.07.2024 14:43
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 27 червня 2024 року № 78-СР  «Про скликання чергової  45-ї сесії 8 скликання сільської ради», 11 липня 2024 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул. Миколи Новікова,46 ( ІІ поверх) о 13-00 годині відбудеться чергова 45 сесія сільської ради 8 скликання.


На порядок 45-ї сесії виносяться наступні питання:

  1. Про виконання бюджету Вигодянської сільської територіальної громади за І півріччя 2024 року.
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1593-VIІI від 22 грудня 2023 року „Про бюджет Вигодянської сільської територіальної громади на 2024рік” (1554600000). 
  3. Про внесення змін до «Програми благоустрою  населених пунктів на території Вигодянської  сільської ради на 2024-2025 роки».
  4. Про внесення змін до Програми підготовки об’єктів комунальної власності  до опалювального сезону та заходи з енергозбереження на 2023-2025роки.
  5. Про внесення змін до «Програми фінансової  підтримки комунальних підприємств  Вигодянської сільської ради на 2024-2025 роки».
  6. Про внесення змін до  «Програми підтримки постраждалих жителів  Вигодянської сільської ради, житлові будинки (квартири) яких може бути зруйновано пошкоджено)  внаслідок надзвичайної  ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією  російської федерації на 2024 рік».
  7. Про внесення змін до  програми  соціальної підтримки малозахищених верств  населення Вигодянської сільської ради на  2023-2025роки 
  8. Про внесення змін  до Програми «Надання соціальних гарантій фізичним особам, які  надають соціальні  послуги з догляду  на непрофесійній основі  на території Вигодянської сільської  ради на 2023-2025роки».
  9. Про внесення  змін  до Програми розвитку фізичної культури  та спорту на території Вигодянської сільської ради на 2024-2025 роки» .
  10. 10). Про внесення змін до  Програми підтримки ЗСУ, підрозділів  територіальної оборони, добровольчих формувань,  прикордонних  загонів Державної прикордонної служби України та інших воєнізованих підрозділів, що беруть безпосередню участь у бойових  діях, пов'язаних з захистом незалежності,  суверенітету та  територіальної цілісності України на 2022-2024рр.(зі змінами).
  11. Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка  військової  частини А4638 Збройних Сил України на 2024рік.
  12. Про надання іншої субвенції спеціального фонду з місцевого бюджету  Вигодянської сільської ради  у вигляді міжбюджетного трансферту до військової частини А 4638

  13. Про внесення змін до Програми соціального захисту  ветеранів війни та інших осіб пільгових категорій  на 2023-2025роки
  14.  Про затвердження Програми придбання у комунальну власність Вигодянської сільської ради об’єктів нерухомого майна на 2024 рік
  15. Про затвердження викупної ціни  придбання нерухомого майна нежитлових приміщень за адресою: Одеська область, Одеський район, с.Василівка, вул.Центральна, 64, приміщення 24
  16. Про затвердження викупної ціни  придбання нерухомого майна нежитлового приміщення за адресою: Одеська область, Одеський район, с.Василівка, вул.Центральна, 64, приміщення 25
  17. Про внесення змін до структури та штатних  розписів комунальних    підприємств Вигодянської сільської ради на 2024рік.
  18. Про встановлення податку на майно    в частині транспортного  податку.
  19. Про встановлення фіксованих ставок  єдиного податку для фізичних  осіб – підприємців.
  20. Про встановлення ставок та  пільг  із  сплати  земельного  податку по   Вигодянській сільській раді.
  21. Про встановлення ставок зі сплати податку на нерухоме майно,   відмінне від земельної ділянки
  22. Про встановлення розміру ставки туристичного збору  на території  Вигодянської сільської ради.
  23. Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами     господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. 
  24. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Бурому Михайлу Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця Шилова, 122.
  25. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,0986 га, та безоплатну передачу  гр.  Сауляк Дмитру Макаровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Олімпійська, 12.
  26. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр.  Бойко Наталії Дмитрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вулиця Шкільна, 28.
  27. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1721 га, та безоплатну передачу гр.  Родченко Раїсі Дмитріївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Секретарівка, вулиця Зарічна, 78.
  28. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Савельєвій Наталії Іванівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, вулиця Центральна, 124.
  29. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0594 га, та безоплатну передачу  гр.  Ніколусь Миколі Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Шилова, 51-Б.
  30. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2492 га, та безоплатну передачу гр.  Томінець Людмилі Михайлівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Секретарівка, вулиця Фаркажа Віталія, 7-А.
  31. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр.  Барба Івану Івановичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця Тіниста, 8.
  32. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Бордуланюк Ірині Петрівні земельної ділянки площею 0,2100 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вулиця Калинова, 33.
  33. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,1563 га  у користування на умовах оренди терміном на 10 років  гр. Боренко Владиславу Володимировичу для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування нежитлових будівель), за адресою: Одеська область, Одеський  район, село Василівка, вулиця Центральна, 1- О.
  34. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 2,4800 га  у користування на умовах оренди терміном на 10 років  гр. Боренко Владиславу Володимировичу та гр. Самолєвському Валерію Володимировичу  у спільне часткове користування для іншого сільськогосподарського призначення  (для обслуговування нежитлових будівель), за адресою: Одеська область, Одеський  район, село Василівка, вулиця Центральна, 1- П.
  35. Про надання дозволу гр. Кравчук Анфісі Яківні на розробку проекту землеустрою і подальшого  укладання договору оренди земельної ділянки   площею 0,0720 га терміном на 10 років  для будівництва і обслуговування будівель торгівлі за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Березань, вулиця Центральна, 59-И.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років площею 0,0100 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд  електронних комунікацій (код згідно КВЦПЗ – 13.01), яка розташована за межами населеного пункту с. Петрове, на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області. 
  37. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,0100 га ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код 13.01) за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада, за межами населеного пункту с. Петрове.
  38. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність гр. Єримеєву Юрію Федоровичу земельної ділянки площею 0,9998 га для ведення  особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  39. Про затвердження проекту землеустрою  щодо встановлення меж території  Вигодянської сільської територіальної громади  Одеського району Одеської області

  40. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь