Як проходить ваш звичайний день? Хоча, стоп – не відповідайте. Давайте спробуємо вгадати?

Дата: 01.07.2024 12:27
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Як проходить ваш звичайний день? Хоча, стоп – не відповідайте. Давайте спробуємо вгадати?

📱 На смартфоні погортати соцмережі, почитати новини

💻 Увімкнути ноутбук та підготувати презентацію або доєднатися до онлайн-зустрічі

🚂 Придбати квиток на потяг чи благодійний концерт

🌐 Замовити через сайти їжу, обрати новий одяг, сплатити комуналку – о, і за інтернет теж не забути

Загалом, сучасний цифровий світ дозволяє легко зробити безліч корисних справ – і хоч одну ми точно вгадали.

❓ А вашому знайомому з інвалідністю чи сусідці старшого віку – все це так само легко? Насправді, питання риторичне. Адже сьогодні ми говоримо про те, як має бути: про цифрову доступність. Тобто, про зручність і можливість користуватися вебресурсами та застосунками для всіх без винятку.

Максимально просто про цифрову доступність, як і навіщо її запроваджувати в компанії, розповідає новий гайд на Дія.Бізнес у розділі «Бізнес без бар'єрів» ▶️ https://business.diia.gov.ua/.../osnovi-cifrovoi...

Гайд створений за підсумками вебінару з цифрової доступності, який для спільноти «Бізнес без бар’єрів» провела одна з її учасниць, IT-компанія SoftServe Ukraine – за що щиро дякуємо ❤️

У команді SoftServe вже не перший рік займаються цифровою доступністю, тому точно знають: для бізнесів впровадження відповідної програми – не тільки соціально відповідальний крок, а й значні переваги. Як-от 👇🏻

🌟 Можливість розвиватися вже зараз у комфортному темпі та з економією коштів, а не робити це поспіхом у недалекому майбутньому – коли без виконання стратегії цифрової доступності працювати буде заборонено.

🌟 Популярність у пошукових системах як додатковий бонус. Адже все те, що вкладається у вебдоступність – створення мапи сайту, альтернативних текстів для зображень, міток для полів введення – у тому ж Google піднімає ресурс вище серед конкурентів.

🌟 Покращення репутації компанії. Можна скільки завгодно вкладати в рекламу, але люди завжди купуватимуть у тих, хто піклується про клієнтів і зацікавлений у їхньому комфорті. А ще дуже охоче діляться позитивним досвідом.

Весь гайд з цифрової доступності можна прочитати у розділі «Бізнес без барʼєрів» ▶️ https://business.diia.gov.ua/cases-and-guides. І, власне, не тільки його – адже на цьому майданчику компанії з однойменної спільноти завжди діляться тим, що може стати у нагоді іншим.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь