З сумом повідомляємо, що в понеділок 08.07.2024 року загинув Безвершук Олександр Васильович

Дата: 11.07.2024 14:17
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших воїнів.

З сумом повідомляємо, що в понеділок 08.07.2024 року, від російської ракетної атаки загинув наш воїн, наш односельчанин, наш захисник, Безвершук Олександр Васильович. Який народився 17 травня 1976 року, проживав в селі Вигода, мав сім’ю, мрії. На превеликий жаль його життя різко обірвалося, він служив в військовій частині 4718, та мав звання сержанта, по посаді Олександр був командиром 2-го самохідного відділення. Загинув Олександр в місті Суми, від ворожої ракети, яка влучила в колону наших воїнів, які йшла на захист нашої неньки, на захист нас! Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого дружині Тетяні, сину та дочці.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Про час, дату прощання та організація коридору шани буде повідомлено згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь