Учитися ніколи не пізно, а знань забагато не буває.

Дата: 10.07.2024 12:55
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

🏫 Учитися ніколи не пізно, а знань забагато не буває. От і ми завжди прагнемо дізнатися щось нове, а потім охоче ділимося 🤩

Нещодавно експертка ГО Безбар'єрність Юлія Бабич повернулася з навчань у Словаччині. У місті Кошиці за підтримки Hekima та Інституту Вільяма Девідсона Мічиганського університету William Davidson Institute University of Michigan відбувся семінар для неурядових організацій «NGO Leadership Workshop».

Перший такий захід був проведений ще у 2015 році. Його мета – допомогти учасникам зміцнити свої лідерські навички, посилити управлінські та маркетингові здібності для підвищення впливу своїх об’єднань. Цього року на навчання запросили виключно українські організації.

✏️ Кожен день тижневого семінару був присвячений певній темі. Так, про лідерство і стійкість говорила професорка Julie Felker – у аспекті інтеграції роботи та життя, посилення комунікації для зміцнення стосунків.

Про те, як надихати себе та інших, як дослідити мотивацію зсередини та ззовні – ділилася досвідом Linda Gasser, викладачка Корнельського університету (США). Її лекція про спільну взаємодію була присвячена командній роботі та співпраці для досягнення кращого результату, а також побудові партнерств для розширення впливу.

А цифровий маркетолог Peter Šebo вчив будувати стратегії розвитку з використанням надсучасних інструментів, зокрема таких, як штучний інтелект (ШІ).

🏰 Одним із цікавих моментів була подорож до Списького граду – найбільшого замку у Словаччині, який до того ж внесено до списку об’єктів Світової спадщини ЮНЕСКО. У цьому мальовничому куточку відбулася одна з лекцій, присвячена темі вигорання.

💬 «Чудова атмосфера, нові друзі та цікаві тренери – це навчання лишило по собі найтепліші спогади. Особливо захопливими для мене стали лекції про цифровий маркетинг та ШІ. Також хочу відзначити високий рівень організації заходу: для нашого комфортного перебування в Словаччині було зроблене все – від першого спільного вечора до вручення диплому. А подорож до Списького замку дозволила зробити маленьке перезавантаження», – ділиться враженнями Юлія Бабич.

За підсумками навчання учасники отримали відповідні сертифікати. Експертка подякувала органзіаторам за прийом і подарувала друкований примірник «Довідника безбар'єрності».

«Довідник безбар'єрності» 📕 https://bf.in.ua – гід з толерантної взаємодії, створений за ініціативою першої леді Олена Зеленська.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь