Від однієї комфортної для людей на кріслах колісних заправки 15 років тому у Львові – до цілісної програми безбар’єрності та безперешкодного доступу до усіх сервісів мережі АЗК зараз.

Дата: 17.07.2024 14:10
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

⛽ Від однієї комфортної для людей на кріслах колісних заправки 15 років тому у Львові – до цілісної програми безбар’єрності та безперешкодного доступу до усіх сервісів мережі АЗК зараз.

Компанія OKKO – учасниця спільноти «Бізнес без бар’єрів», у новому кейсі на спеціальній сторінці Дія.Бізнес – «Бізнес без бар'єрів» у воєнний час» – розповідає про те, як отриманий досвід вдається розвивати та масштабувати на всю країну. Зокрема 👇🏻

🦾 Про недопустимість будь-яких проявів дискримінації та комфортні умови праці для людей з інвалідністю (їх зараз у компанії 430) піклується Кодекс корпоративної етики, ухвалений ще 10 років тому.

📞 А для зміцнення ментального здоров’я співробітників із перших днів повномасштабного вторгнення працює телефон психологічної підтримки. У разі необхідності додатково залучаються фахівці для консультацій.

Повний кейс від ОККО читайте за посиланням 📲 https://bit.ly/4bKGWxx

Тут також ви знайдете кейси інших учасників спільноти «Бізнес без бар'єрів», які можуть надихнути вас на безбар'єрність 💛

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об'єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь