Реабілітаційні заходи психологічної допомоги учасникам бойових дій

Дата: 19.07.2024 16:26
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Регіональна консультативна рада у справах ветеранів війни сімей загиблих (померлих) захисників України при Одеській Державній Адміністрації відповідно до вимог свого положення організовує реабілітаційні заходи психологічної допо-моги учасникам бойових дій через спілку ветеранів війни ТОВ фірма «Віват» та по-відомляє, що спілка ветеранів війни в особі ТОВ фірма Віват уклала договір з Міністерством у справах ветеранів України щодо надання безкоштовної психо-логічної допомоги учасникам бойових дій; особам з інвалідністю внаслідок війни; учасникам війни; членам сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни; сім'ї загиб-лого (померлого) Захисника та Захисниці України.

ТОВ фірма Віват включена до реестру надавачів послуг з психологічної допомо-ги для подальшої реабілітації та оздоровлення ветеранів Вашої громади! Додатко-во повідомляємо, що ТОВ фірма Віват має ліцензію на медичну справу.

Впродовж десяти років РЦ "Віват-Шураві" тісно співпрацює з громадськими ор-ганізаціями ветеранів, інвалідів війни, оздоровлює та лікує, відновлює здоров'я ве-теранам війни! Для цього створені всі умови:

1.Реабілітаційний центр розташований на березі Чорного моря: .Кароліно-Бугаз, вул.Студентська,18.

2.Номери двох-трьох місць зі всіма зручностями (кондиціонер, телеевізор, хо-лодильник)

3. Медичний центр оснащень (СПА-Зона, сольова печера, медпрофілакторій, гідромасажні басейни, фітнес зал, спорткомплекс).

Детальніше з умовами можна ознайомитися на сайті https://shuravi.in.ua/ До-даткову інформацію можна отримати звернувшись на електронну пошту vivatshuravi@ukr.net та за тел: +38 096 002 77 32; +38 095 660 42 63.

Запрошуємо: учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учас-ників війни, членів сімей учасників бойових дій, сімей загиблих (померлих) За-хисників та Захисниць України відвідати реабілітаційний центр ТОВ «Віват» та отри-мати реабілітаційні послуги, які будуть Вам надані безкоштовно.

Бажаючі вище зазначених категорій громадян вашої громади повинні звернути-ся до керівництва вашої громади із заявою про бажання отримати реабілітаційні послуги у ТОВ фірмі «Віват»

З повагою, Голова Регіональної Консультаційної Ради з питань ветеранів війни, сімей загиблих захисників України при Одеській ОДА Афанасій РАДУКАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь