Інформація про можливості протезування та реабілітації для людей, що постраждали від російської агресії внаслідок бойових дій.

Дата: 15.04.2024 10:18
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 Громадська спілка «Бізнес інкубатор груп Україна» у партнерстві з компанією «Одеські інженерні мережі», Агенцією діджитал-маркетингу «Інвеб» та групою «Хард Лаб Акселератор» розробила чат-бот «Є-протез», на базі соціальної мережі Телеграм, для військових і цивільних, які постраждали від бойових дій російсько-української війни та отримали ампутації кінцівок.                                             

 Мета створення чат-бота – сприяти підвищенню якості життя людей з інвалідністю внаслідок ампутацій, які постраждали від російсько-української війни, шляхом надання легкого доступу та спрощення пошуку необхідноїінформації про можливості з безоплатного сучасного протезування та реабілітації за світовим стандартами.                                                                                                             

     Наразі чат-бот «Є-протез» діє у тестовому режимі. Інформація на ньому постійно оновлюється та доповнюється. Посилання на чат-бот: https://t.me/EProtez_bot


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь