Ти не один!

Дата: 09.08.2024 15:19
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

❤️‍🩹 Ти не один

👉🏻 Це те, що дуже важливо знати й відчувати захисникам і захисницям, коли вони повертаються з фронту до родини, друзів, старої чи нової роботи.

👉🏻 А ще це слоган масштабного соціального проєкту «Життя після шрамів», який запускає учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів» 1+1 media.

«Життя після шрамів» матиме різноманітні формати: спецпроєкти на диджитал-платформах і Київстар ТБ, соціальна реклама, тематичні партнерства з українським бізнесом, інтеграції в телевізійні програми й рубрики тощо.

💬 «Проєкт є важливим кроком у розбудові суспільства без барʼєрів й у створенні сприятливих умов для ветеранів та ветеранок, допомагаючи їм успішно інтегруватися в цивільне життя та впоратися з проблемами, які виникають на цьому шляху», – зазначив Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Першим кроком стане поява практичного диджитал-довідника для роботодавців. Мета створення онлайн-документа – зібрати унікальний досвід українського бізнесу у взаємодії з працівниками з бойовим досвідом. А ще – надихнути компанії, які тільки починають системно рухатися у цьому напрямку.

Ресурс, розроблений спільно з robota.ua, міститиме практичні рекомендації, кейси й стратегії бізнесів, які успішно адаптували свої робочі процеси й політики для інтеграції захисників і захисниць у свої команди.

Долучитися до створення диджитал-довідника «Життя після шрамів» можуть українські бізнеси, які мають релевантний досвід з реінтеграції працівників, які повернулися з фронту. Заповнити анкету можна за посиланням 📲 https://forms.gle/qrLQBfHi4ejRqJqv9

❗️ Збір кейсів триватиме до кінця 2024 року.

Проєкт реалізується за підтримки Мінветеранів та компаній-учасниць спільноти «Бізнес без бар’єрів», ГО Безбар'єрність.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь