Новий розділ на Дія.Освіта – з освітніми серіалами про безбар'єрність та інструментами для розбудови суспільства рівних можливостей

Дата: 14.08.2024 09:51
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

📝 Новий розділ на Дія.Освіта – з освітніми серіалами про безбар'єрність та інструментами для розбудови суспільства рівних можливостей. Відтепер усі продукти, розроблені у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар'єрів», – на одній сторінці.

👩🏼‍💻 Тут зібрані освітні серіали, присвячені темі безбар’єрності.

Про те, як коректно та з повагою комунікувати з людьми із бойовим досвідом, зокрема й тими, хто отримав інвалідність та пережив полон, розповідає серіал «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія». А створений до нього однойменний симулятор спростить засвоєння отриманої інформації та допоможе обрати гідний варіант поведінки у типових життєвих ситуаціях.

Також у розділі є освітній серіал «Держава без бар’єрів», який пояснює, що таке безбар’єрність загалом і як вона працює на публічній службі зокрема. Ще один проєкт під назвою «Безбар’єрна грамотність» допоможе побачити світ очима людей з інвалідністю та зрозуміти, які стереотипи уже давно мають «канути в Лету» (спойлер – усі👌🏼).

⚙️ Зібрав новий розділ і посилання на основні практичні інструменти, які допомагають творити безбар’єрність – «Довідник безбар’єрності», Гайд безбар’єрних подій, «Альбом безбар’єрних рішень» тощо.

Щоб дивитися, переходьте за посиланням 📲 https://osvita.diia.gov.ua/barrier-free-and-how-are-you Також знайти новий розділ можна у футері порталу Дія.Освіта.

ℹ️ Освітні продукти на тему безбар'єрності на Дія.Освіта, флагманському проєкті Міністерство цифрової трансформації України з безбар'єрності, представлені у межах Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні. Стратегія розроблена за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь