Прямий ефір разом з учасником спільноти «Бізнес без бар’єрів»

Дата: 20.08.2024 17:41
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

💛 Друзі, зустрічаємось завтра об 11:00 у прямому ефірі разом з учасником спільноти «Бізнес без бар’єрів» Starlight Media, а саме – Яною Гончаренко, директоркою з корпоративних комунікацій та сталого розвитку.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Різноманіття, цінності безбар'єрності, плекання стійкості – своїми рецептами під час прямого ефіру ділитиметься учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів» Starlight Media Яна Гончаренко директорка з корпоративних комунікацій та сталого розвитку Starlight Media.

Початок трансляції об 11:00 у середу, 21 серпня, на сторінці Координаційний центр КМУ / Mental Health UA та ГО Безбар'єрність.

Глядачі зможуть поставити запитання у прямому ефірі 🎥

ℹ️ Технічний супровід події відбудеться за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України»

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, які об’єдналися навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

До зустрічі в ефірі!

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь