Чи реально викликати усмішку за кілька секунд?

Дата: 23.08.2024 12:40
Кількість переглядів: 19

Чи реально викликати усмішку за кілька секунд? 😃

Авжеж! Достатньо побачити #тойсамийзнак у «Сільпо». І вже за мить ви посміхатиметеся так, що аж бурячок зашаріється і томат почервоніє.

Гоу перевіряти разом? 😁

Однією фразою можна розрадити та надихнути – вірять у команді Сільпо, учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів» – і запустили хвилю підтримки з позитивними повідомленнями.

✨ Яскраві плакати з добрими знаками можна побачити будь-де: візок нагадає, що він везе – і ми вивеземо. Холодильник порадить ставати теплішими там, де холодно, і усміхнутися тим, хто поруч. А ще є привітання від апельсинів, ростоміри з вимірювачем щастя… Що вже говорити про шафки і каси, коли навіть сміттєве відро не лишається осторонь і стає антитривожним – адже разом зі сміттям пропонує викинути й свої сумніви.

Усі ці знаки легкі за формою, але мають дуже глибокий зміст і вплив. Психологиня Світлана Ройз, яка долучилася до їхнього створення, пояснює: «Наші добрі знаки – обережні інтервенції. Те, що може допомогти розірвати коло тривожних думок, перефокусувати увагу і просто викликати усмішку. Такі хвилини регулювання, коли ми можемо зупинитись і відчути хоч миттєву безтурботність, і якщо не радість, то хоч полегшення – маленький внесок в нашу стійкість».

«Сільпо» вже має подібний досвід, адже у компанії дбають про ментальне здоров’я співробітників і їхніх родин. Тільки цьогоріч для 35 тисяч осіб передбачені програми фізичного та емоційного відновлення, зокрема створення місць сили і активності на свіжому повітрі.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь