Привертання уваги до теми безбар'єрності

Дата: 30.08.2024 14:36
Кількість переглядів: 14


Фото без опису

👏 Створення середовища, де кожен почувається частиною спільноти незалежно від фізичних, когнітивних та інших відмінностей, стає одним із найважливіших завдань суспільства. Близько 83% українців вважають безбар’єрність новою цінністю для України, а чверть – самостійно долучаються до усунення бар’єрів.

Про це пише delo.ua у спецпроєкті «Моя безбар’єрність», який реалізується у партнерстві з Ощадбанк та спільнотою компаній «Бізнес без бар’єрів», об’єднаної навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів».

Новий матеріал присвячений заходам і проєктам, якими бізнеси та громадські організації привертають увагу до теми безбар'єрності – інтерактивні мапи, масштабні конференції, телевізійні шоу тощо. А ще – розповідає про саму спільноту «Бізнес без бар’єрів» та її цінності ❤️👇🏻

💬 Тут ніхто не конкурує. Тут заохочують обмін практиками впровадження безбарʼєрності. Про найкращі кейси учасники спільноти «Бізнес без бар’єрів» розповідають іншим компаніям та суспільству в цілому.

За більшим – переходьте за посиланням 📲 https://delo.ua/.../mapi-treningi-ta-sou-yak-gromadski...

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь