Безбар'єрність

16 Лютого, 2022 р., 12:37
Три чверті українців вважають актуальним вирішення питань безбар’єрності в Україні, а 56% – оцінюють рівень безбар’єрності в країні як низький або дуже низький. Це дані станом на кінець 2020 року, отримані у ході загальнонаціонального дослідження, яке ініціювала перша леді Олена Зеленська. Думки та погляди українців щодо безбар'єрності вивчали Київський міжнародний інститут соціології та Національний інститут стратегічних досліджень спільно з нашою громадською організацією. Опитування проводилося серед 1809 респондентів з усієї країни, крім тимчасово окупованих територій, методом інтерв’ю face-to-face. Отримані дані стали відправною точкою для майбутніх дій у напрямі безбар’єрності.
19 Січня, 2022 р., 10:24
Перша леді України Олена Зеленська підбила підсумки року у реалізації проектів, спрямованих на досягнення безбар’єрності в країні.
08 Грудня, 2021 р., 10:10
У межах ініціативи Олени Зеленської відзнято серію відеороликів про людей, які руйнують бар’єри

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь