Новини

19 Квітня, 2021 р., 10:25
ЧИСТОТА І БЛАГОУСТРІЙ СЕЛА - СПРАВА ЧЕСТІ ВСІХ ЙОГО ЖИТЕЛІВ ТА ВІЗИТНА КАРТКА НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ
09 Квітня, 2021 р., 10:02
Сьогодні трудовим колективом Вигодянської сільської ради було проведено прибирання прилеглої території біля нової адміністративної будівлі.
09 Квітня, 2021 р., 09:50
На цьому тижні працівниками КПВС «Водограй» разом з ТОВ ЖЕБП «НАШЕ МІСТО» було закінчено ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища біля села Курган.
09 Квітня, 2021 р., 09:45
Сьогодні, 9 квітня, знаменний день в історії Березанського старостинського округу. День, який в пам’яті місцевих жителів викарбуваний золотими літерами. Саме в цей день 1944 року, в часи Другої світової війни, рівно 77 років тому, шість сіл старостинського округу було визволено від нацистсько-фашиських загарбників. Радість і сльози, біль і надія - все переплелося у одному слові ВИЗВОЛЕННЯ.
09 Квітня, 2021 р., 09:40
Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Визволення села Вигоди від нацистсько-фашистських загарбників. Цей день назавжди залишиться для нас затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже не легко в ті вогненні літа.
09 Квітня, 2021 р., 09:34
8 квітня для жителів с.Паліївка – не просто весняний день. Ця дата згадується зі сльозами на очах. Далекого 1944 року кожна паліївська родина могла сказати: «Це наша маленька перемога». Дату визволення села від окупантів викарбувано золотими літерами в Книзі памяті.
08 Квітня, 2021 р., 09:28
Щороку, 8 квітня, жителі Василівського та Секретарівського старостинських округів відзначають День визволення Василівки, Секретарівки та Михайлівки від німецько-фашистських загарбників. Тож, сьогодні, з нагоди цієї знаменної події відбулися урочисті заходи – покладання квітів до Меморіальної дошки: «Вони загинули, захищаючи Вітчизну» (с.Василівка), пам’ятнику Солдату (с.Василівка), обеліску воїнам-фронтовикам та захисникам (с.Секретарівка) та поминальна панахида у с.Секретарівка, участь у яких взяли Вигодянський сільський голова Алла Рибачок, старости Ребрій Сергій Анатолійович (Василівський старостинський округ), Красовська Валентина Григорівна (Секретарівський старостинський округ), директори шкіл та дитсадочків, працівники сільських будинків, настоятель Свято-Нікольської церкви отець Микола та мешканці населених пунктів
07 Квітня, 2021 р., 09:17
Покладанням квітів до Меморіалів Слави загиблим воїнам-визволителям та поминальною панахидою сьогодні, 7 квітня, Вигодянський сільський голова Алла Рибачок спільно зі старостою Кам’янського старостинського округу – Володимиром Бокієм, працівниками сільських будинків Кам’янки та Червоної Гірки, протоієреєм Василем Шостаком та мешканцями населених пунктів вшановували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни у Вигодянській громаді. Заходи були приурочені до 77-ї річниці звільнення сіл Кам’янка та Червона Гірка від німецько-фашистських загарбників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь