Новини

07 Березня, 2021 р., 14:17
Напередодні чудового весняного свята - 8 березня, представники Вигодянської сільської ради привітали жіночі колективи бюджетних установ нашої громади. Заступник сільського голови Олексій Дерманчук та директор комунального підприємства Геннадій Єлсуков завітали до кожного закладу з найкращими побажаннями та приємними подарунками. Чоловіки побажали прекрасній половині людства щасливої жіночої долі, весняного настрою в душі у будь-яку пору року, здоров’я, любові і надії, родинної злагоди та затишку. Такі привітання стали запорукою чудового настрою та вдячності, що є гарантією добрих та плідних відносин в громаді. Жінки Вигодянської громади – неповторні і їхнім головним талантом є віддавати свої найкращі якості близьким та оточуючим. Ми пишаємося тим, що у наших селах працюють і живуть такі чудові жінки.
03 Березня, 2021 р., 10:54
100 років це унікальна дата, коли хочеться сказати багато слів любові, поваги та вклонитися ювіляру. За святковим столом збирається вся родина та проголошує привітання, які наповнюють серце іменинника любов'ю. У цей день ювіляра не можна залишати без щирих привітань, які зігрівають душу та нагадують як його люблять та цінують. Адже 100 – це вік, який дарується не кожному. Тому у вітанні треба подякувати за всі ті знання та мудрі поради, якими поділився іменинник, за його мудрість та допомогу.
26 Лютого, 2021 р., 10:49
На сьогоднішній день, знову набирає обертів смертельно небезпечна розвага «Собачий кайф» (гра з асфіксією), яка вбиває українських підлітків. Дуже часто смерті від «Собачого кайфу» розслідують як самогубство, що не дає створити правильну статистику щодо смертей саме від цієї небезпечної гри. Відеоролики, із яких діти дізнаються про «Собачий кайф», є у вільному доступі в Інтернет ресурсах, а захоплення цією небезпечною грою може привести до розвитку алкогольної або наркотичної залежності в майбутньому. Дуже важливим є своєчасне попередження підлітків, батьків, педагогів та їх оточення щодо небезпечної гри з асфіксією («Собачий кайф»), так як своєчасне виявлення причин захоплення нею дозволить бути у всеозброєнні щодо впровадження відповідних профілактичних заходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь