Новини

07 Червня, 2021 р., 09:33
Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 №517 «Про внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (далі-Порядок) визначено напрями державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції на 2021 рік.
06 Червня, 2021 р., 09:27
5 червня ФК "ОЛІМП", в рамках 4-го туру Першої ліги чемпіонату Одеської області на своєму полі приймав команду "Морська Академія' м.Одеса.
02 Червня, 2021 р., 15:21
Щорічно 1 червня в Україні відзначається «Міжнародний день захисту дітей». Дитинство – найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
28 Травня, 2021 р., 08:57
Ні в однієї дитини не повинно бути нещасного дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, особливо дітей з особливими освітніми потребами, захист їхніх прав повинні стати одними з найголовніших наших обов'язків. Ми повинні усвідомлювати відповідальність за маленькі життя, наповнювати їх гармонією та красою навколишнього середовища, вкладати їм любов, впевненість в собі і в завтрашньому дні.
25 Травня, 2021 р., 14:52
Діти надзвичайно цінний скарб для нашої громади та країни, в цілому. Майбутнє держави, у значній мірі, залежить від того, в яких умовах зростають та виховуються діти, а отже від того, як ми про це дбаємо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь