Новини

10 Січня, 2022 р., 11:26
Служба у справах дітей Вигодянської сільської ради, батьки та опікуни дітей нашої громади, висловлюють щиру вдячність Одеська обласна державна адміністрація, Одеська районна державна адміністрація, голові Вигодянської сільської ради, усім, хто долучився до організації та проведення новорічних свят для наших дітей у цей казковий період.
24 Грудня, 2021 р., 11:23
З метою вирішення важливих для життєдіяльності громади питань, депутати Вигодянської сільської ради під головуванням сільського голови Алли Рибачок зібрались 24 грудня на чергову сесію.
20 Грудня, 2021 р., 10:04
Цю чарівну дату, 19 грудня, цілий рік чекають всі дітлахи. Адже саме в цей день добрий чарівник, Святий Миколай, дарує подарунки та смаколики всім малюкам, хто був слухняним. У Вигодянській громаді з нагоди цього світлого, доброго, радісного християнського свята пройшло багато заходів за участю не лише дітей, а й дорослих, які також вірять у дива.
17 Грудня, 2021 р., 14:20
Трагедії, які, на жаль, сталися у нашій країні останнім часом через пожежі, ще раз поставили питання про важливість забезпечення пожежної безпеки в будівлях, де знаходяться діти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь