Новини

12 Листопада, 2021 р., 10:21
Несанкціоновані сміттєзвалища — велика проблема для всіх сіл України, вирішувати її необхідно в кожному окремому населеному пункті тепер силами адміністрації об'єднаних громад та за сприянням самих селян.
09 Листопада, 2021 р., 10:27
Серед великої кількості професій є така, основною метою якою є збереження, розвиток та відтворення безцінних духовних скарбів нашого народу. Люди цієї професії займають вагоме місце в розбудові української держави, а те, чим вони займаються, є особливим, бо покликане дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями розуміння прекрасного. Це працівники культури та майстри народного мистецтва, завдяки яким навчаєшся любити рідний край, пісню, танець рідного народу, що сповнює людей патріотичними почуттями.
29 Жовтня, 2021 р., 15:23
У закладах загальної середньої освіти сіл Березань та Кам’янка завершили ремонт просторих спортивних залів та роздягалень. Об'єкти оновили за усіма сучасними стандартами. Займатися в таких спортзалах фізкультурою комфортно в будь-яку пору року.
29 Жовтня, 2021 р., 15:10
28 жовтня року під головуванням сільського голови Алли Рибачок було проведено засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради. На засіданні були присутні: секретар сільської ради, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету, начальники управлінь, відділів та члени виконавчого комітету.
23 Жовтня, 2021 р., 11:37
Презентація "Право громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь