Новини

21 Жовтня, 2021 р., 18:24
Відповідно до статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди» та пункту 9 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» колективні договори і територіальні угоди іншого рівня підлягають повідомній реєстрації в установленому порядку центральним органом виконавчої влади у сфері соціальної політики,  місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування.
16 Жовтня, 2021 р., 11:34
В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.
13 Жовтня, 2021 р., 10:31
8 жовтня 2021 року під головування сільського голови Алли Рибачок відбулося XIV пленарне засідання сесії VIII скликання Вигодянської сільської ради.
03 Жовтня, 2021 р., 16:48
Однією з найшановніших і найважливіших професій у всі віки є Вчитель – людина, яка щодня впливає на чиєсь життя та кожного дня творить майбутнє людства. У першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівника освіти або День вчителя.
26 Вересня, 2021 р., 12:10
Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, 24 вересня, у Кам’янському будинку культури пройшов святковий концерт для працівників закладів дошкільної освіти Вигодянської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь