Новини

15 Вересня, 2021 р., 14:40
Службою у справах дітей Вигодянської сільської ради 14 вересня було проведено профілактичні рейди в 8 населених пунктах нашої громади: Вигода, Березань, Дослідне, Петрове, Кам’янка, Секретарівка, Червона Гірка, Сонячне. Результатами рейду стали 5 актів обстеження житлово-побутових умов.
14 Вересня, 2021 р., 14:27
Підприємницька діяльність є основою економічного і соціального розвитку, вирішення соціальних проблем, подолання бідності та забезпечення високого рівня життя громадян. Розвиток підприємництва вкрай необхідний, тому потребує підтримки, як на державному, так і на місцевому рівні.
09 Вересня, 2021 р., 14:21
Прийнято Закон "Про внесення змін до статті 21 Закону України "Про лікарські засоби" щодо заборони продажу лікарських засобів дітям"
03 Вересня, 2021 р., 14:13
3 вересня, в п’ятницю, голова Вигодянської сільської ради Алла Рибачок прийняла участь у конференції «Посилення фінансової дисципліни місцевих громад. Роль та функції Рахункової палати», що була ініційована Рахунковою палатою.
01 Вересня, 2021 р., 14:03
Перше вересня відкриває двері навчальних закладів Вигодянської громади. Сьогодні з нагоди нового навчального року та Дня знань керівництво сільської ради та працівники структурних підрозділів завітали на святкові лінійки та привітали учнів, батьків, вчителів навчальних закладів нашої громади з Днем знань.
30 Серпня, 2021 р., 11:05
Початок нового навчального року це завжди хвилююче, захоплююче та цікаво як для вчителів, так і для дітей. Дуже важливо щоб всі учасники освітнього процесу розпочали новий рік у гарному настрої, з новими силами та великим ентузіазмом. Саме тому, Управлінням освіти, культури, молоді та спорту, за сприяння Вигодянської сільської ради, було організовано серпневу педагогічну конференцію для всіх працівників сфери освіти Вигодянської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь